Najnovšie recenzie zo sekcie Zastrihávače vlasov a fúzov
- Splna ucel
Splna ucel
- strihá super, trošku ťažší, ale to nevadí
Je malí a strihá super. Mám rovnaký model už doma.
- nastavce sa tazko vymienaju, plast asi dlho nevydrzi, na starom som mal plechove perko
Pre vyrobcu/predajcov je obrovsky problem prezradit, ze 2 nastvce su kazdy iny, jeden 3-15mm, druhy 16-28mm. Dufal som, ze budu rovnake a jeden budem mat do rezervy, lebo prave ten sa mi zlomil po 20 rokoch, pouzivame traja. Nie opotrebovanim, ale spadol mi na zem.
Rovnako sa nikde nedocitate, ako zistim, ci je aku dobity.
A z tych fotiek na jedno kopyto sa tiez vela nedozviete. Pozrite sa ne cinske eshopy, ako sa to robi!
Inak po prvom puziti fajn, len je okolo vacsi bordel z odskakujucich vlasov...
Super kvalita
- Super
- Keď je nabitý, postrihá všetky vlasy.
- Veľký rozsah strihania a iba dva nadstavce (3 až 42 mm)
- Vydrží do 30 minút.
- Treba ho nabíjať 14 až 16 hodín.
- Neindikuje stav nabitia.
Dobrý zastrihávač za skvelú cenu určený na jednoúčelové zastrihávanie vlasov. Dva nadstavce, pričom menší je na 3, 6, 9, 12, 15, 18 a 21 mm a väčší je na 24, 27, 30, 33, 36, 39 a 42 mm.
- za tú cenu dobrá kúpa
- perfektný v každom smere
- len že prišiel vybitý, to nie je dobre pre baterku
Spokojný, funguje ako má :)
kvalitne spracovanie vyrobku dobra cena
- Tichý chod
- Nastavenie dĺžky strihania je plynulé
- Rýchle nabitie
- Prevádzka bez kábla, aj s káblom
- Možnosť umývania pod tečúcou vodou
- Netreba olej na nože
- Dobre označenie dĺžky strihania podľa zvoleného nadstavca
- Minimálna dĺžka strihu 0,5 mm
- Možnosť Turbo
- Žiadne výhrady nemám
Stojček som kupoval na základe pozitívnych recenzií a som rád, že som si vybral tento. Spĺňa všetko, čo som očakával. Menil som veľmi starý typ tej istej značky za nový model a je to poznať. Pre mňa je hlavnou výhodou minimálna dĺžka strihu 0,5 mm, keďže sa strihám sám, len touto dĺžkou. Niektoré konkurenčné majú min. strih 1 mm. A ďalšiou výhodou je možnosť prevádzky bez kábla, aj s káblom.
Braun je renomovaná nemecká značka,známa svojimi kvalitnými výrobkami,používam aj iné spotrebiče od tejto spoločnosti a zatiaľ som bol spokojný.Tento výrobok používam ešte málo,tak sa nemôžem komplexne vyjadriť,ale vzľadom na veľkú variabilitu výrobku verím že budem spokojný.
- Lahký všestranné
- Netrha ,ale pekne striha
- Dobrá cena
Vyskúšal som je podľa moje očakávania
Používam len Philips holiace strojčeky a tento nesklamal!
sikovny do ruky.
- Kvalitný.
tento produkt som vybralapreto, lebo už som objednávala pred rokom a bola som velmi spokojná.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »